Derİn bir tencerede 1 tatlı kaşığı tereyağını ve 1 çorba kaşığı unu kavurun. Un pembeleşince sütü ilave edip kaynatın. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Kaynayınca domatesleri, makarnayı ve suyu ilave edip bir-iki taşım daha kaynatın. Daha sonra ateşi kısarak makarnayı pişirin. Patlıcanları önce ikiye, sonra uzunlamasına dilimler halinde kesin. Bol ve kızgın yağda kızartın. Haşlanan makarnaları, tereyağıyla iyice yağladığınız fırın kabına alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirdikten sonra, kızarmış patlıcanları dizin. Önceden ısıtılmış 260 derece fırında 20 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.