Hamur için unu bir kaba eleyip ortasını havuz gibi açın. Yumurta, su, tuz ve zeytinyağını ekleyip yoğurun. Hamuru 2 eşit parçaya bölün. Unlanmış bir zeminde hamuru oklavayla açıp 4 cm genişliğinde kareler kesin. ‹ç malzemesi için havuç, taze soğan, kuru soğan, kırmızı ve yeşil dolmalık biberleri kibrit çöpü şeklinde doğrayın. Sebzeleri karıştırıp, tuz, karabiber ekleyin. Hamurların içine paylaştırın ve hamurları yarım ay şeklinde kapatıp, kızgın yağda kızartın. Soya sosu ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.