Makarnayı 4 su bardağı suda, tuz ilavesiyle haşlayın. Birbirine yapışmaması için haşlama suyuna biraz sıvıyağ ekleyin. Haşlandıktan sonra suyunu süzün ve servis tabağına alın. Zeytinyağını bir tavaya alıp, yemeklik doğranmış soğanı, biberi ve sarmısağı soteleyin. Salça, tuz ve karabiber katıp, 1-2 dakika daha kavurun. En son soya kıyması ve kalan suyu ilave edip, kısık ateşte malzeme suyunu çekene kadar pişirin. Hazırladığınız sosu, makarnanın üzerine gezdirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.