Makarna Pastası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİR tencereye 6-7 bardak su koyup kaynatın. ‹çine ikiye bölünmüş makarnaları, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını katıp 12 dakika haşlayın. Sonrasında makarnaların suyunu süzün. Yapışmaz yüzeyli tavaya, kalan 1 çorba kaşığı zeytinyağını koyup, üzerine makarnaların bir bölümünü döşeyin (veya fırın tepsisi de olabilir). Peynirleri bir kabın içine rendeleyip, ince kıyılmış maydanozla karıştırın. Karışımı tavadaki makarnaların üzerine yayarak dökün. Son olarak kalan makarnaları döşeyin ve üzerini başka bir tavayla veya kapakla kapatın. Ocak üzerinde iki yüzü de kızarana dek pişirin (tavada pişirildiğinde yemeği ters-yüz etmek daha kolaydır). Fırın tepsisi kullanırsanız 180 derece fırında 20 dakika pişirip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.