Dondurmalı Mozaik Pasta
Dondurmalı mozaik pasta, görüntüsüyle sofralarınıza renk katacak bir pasta tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip, toz şeker ekleyin. Süt, kakao, yumurta sarısı ve un ilave edip, karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp, ılınmaya bırakın. Elinizde kırdığınız bisküviyi ekleyip karıştırın.
-
2
Karışımı baton kek kalıbına diyagonal şekilde elinizde bastırarak yerleştirin. Dondurmayı 5 dakika oda sıcaklığında dinlendirip, karıştırın. Baton kek kalıbının kalan kısmına dondurmayı elinizde bastırarak yerleştirin.
-
3
İyice sertleşene dek derin dondurucuda dinlendirin. Antep fıstığı serpip, soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL