Erik Soslu Milföy Pasta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Erik sos için, çekirdekleri çıkarılıp dilimlenmiş erik, tozşeker ve suyu tencereye alın. Yumuşayana dek pişirip blenderden geçirin. Milföy hamurlarını fırın tepsisine yerleştirip, üzerilerine çatal yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Krema için ayrı bir yerde süt, tozşeker, un, nişasta, yumurta sarısı ve vanilyayı karıştırarak pişirin. Göz göz olunca ocaktan alın. İki adet pişmiş milföy hamurunu yan yana koyup, üzerilerine birer kat milföy daha koyun. Soğuk kremayı sıkma torbasına alıp, yarısını milföylerin üzerine sıkın. Kalan milföyleri de üzerine kapatıp, yeniden krema sıkın. Erik sos gezdirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.