Kabaklı Milföy Pasta

Kabaklı milföy pasta, sofralarınıza lezzet katacak bir pasta tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurlarını uzunlamasına ikiye bölün. Yağlayıp, hafifçe su serptiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri hafif pembeleşene kadar pişirin.
  • 2
    Balkabağını toz şeker ile pişirip suyunu çektirin. Blenderde püre haline getirin. Haşlanmış kestane ve damla çikolatayı ilave edip karıştırın. Krema için, süt, un ve toz şekeri tahta bir kaşıkla koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Ocağın altını kapatıp, vanilyayı ilave edin.
  • 3
    İyice soğuduktan sonra krem şantiyi ekleyip, mikserle çırpın ve bir kenara alın. Pişen milföyleri enlemesine ikiye kesip, üzerine önce krema sürün. Daha sonra balkabaklı karışımdan 1 yemek kaşığı yerleştirip, üzerine diğer milföy hamurunu kapatın. Diğer milföyleri de aynı şekilde hazırlayın. Üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.