Kedidilli Pasta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt ile krem şantiyi mikserle çırpın. Peynir, kakao ve çikolata kremasını ekleyip karıştırın. Kelepçeli kalıbın kenarlarını folyo ile kaplayın. Kedidillerini kalıbın kenar yüksekliğinde kesip, sütlü nescafeye batırın. Kalıbın kenarlarına dik olarak dizin. Kalıbın altını kedidilleri ile kaplayın. Üzerine şantili karışımdan yayın. Tekrar bisküvi dizin. Kedidili ve krema bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletip, pastayı kalıptan çıkarın. Üzerine kakao serpip damla çikolatayla süsleyin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL