Süt ile krem şantiyi mikserle çırpın. Peynir, kakao ve çikolata kremasını ekleyip karıştırın. Kelepçeli kalıbın kenarlarını folyo ile kaplayın. Kedidillerini kalıbın kenar yüksekliğinde kesip, sütlü nescafeye batırın. Kalıbın kenarlarına dik olarak dizin. Kalıbın altını kedidilleri ile kaplayın. Üzerine şantili karışımdan yayın. Tekrar bisküvi dizin. Kedidili ve krema bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletip, pastayı kalıptan çıkarın. Üzerine kakao serpip damla çikolatayla süsleyin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.