Muzlu Pasta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için tüm malzemeyi karıştırıp yoğurun. Hamuru folyoya sarıp 1 saat buzdolabında bekletin. Hamuru dolaptan alıp 6 adet bezeye ayırın. Hamurları düz bir zeminde 24 cm kelepçeli kalıp büyüklüğünde açın. Hamurları önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Diğer tarafta limon suyu, beyaz şarap ve toz şekeri 1 su bardağı su ile pişirin. Pudingleri 7 çorba kaşığı su ile karıştırıp şaraplı karışıma ekleyin. Orta hararetli ocakta karıştırarak 3 dakika pişirin. Ocaktan alıp çırpılmış yumurta sarılarını pudinge ekleyip karıştırın. Kalıbın içine 1 adet pişen hamurdan yerleştirip üzerine krema sürün. Üzerini dilimlenmiş muzlarla kaplayın. Hamur, krema ve muzlara aynı işlemi uygulayın. Kalıbı buzdolabında 2-3 saat bekletin. Pastayı kalıptan çıkartıp servis tabağına alın. Üzerini muz dilimleri ve çikolataya batırılmış badem ile süsleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.