Kanton Usulü Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci ayıklayıp yıkadıktan sonra ya pirinç tenceresinde ya da normal tencerede sadece pirinç ve su ile pilav yapın. Havucu çok küçük parçacıklar halinde, pirinç taneleri büyüklüğünde doğrayın. Daha sonra wok'u iyice ısıtın ve içine sıvı yağ ilave edin. Sıvı yağ ısındığında yumurtaları tuzla iyice çırparak sıvı yağa ekleyin. Yumurta omlet gibi pişmeye başlayınca içine pilav, önceden küçük parçalara böldüğünüz havuç, taze soğan ve tuzu ilave edin. Bunları bir miktar kızartarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.