Havuç, kırmızı biber ve soğanı ince doğrayın. Sıvı yağı tavaya alıp sebzeleri kavurun. Kıymayı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Kıyma renk alınca içine salçayı ekleyip 1-2 dakika kavurun. Üzerine sıcak su ilave edip, suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Geniş bir tencereye su doldurup 1 tutam tuz ekledikten sonra ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca tagliatelle'yi ekleyip paketin üzerinde yazan süre kadar haşlayın. Sudan aldığınız makarnayı bekletmeden kıyma sosun içine alın ve karıştırın. Maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.