Patlıcanların kabuğunu aralıklı olarak soyup, zar şeklinde doğrayın ve 1 çorba kaşığı tereyağında kavurun. Ayrı bir tencereye kalan 2 çorba kaşığı tereyağını koyun ve yemeklik doğranmış soğanı tuzla birlikte soteleyin. Kabuğu soyulmuş küp doğranmış domates, kıyılmış kırmızı-yeşil biber, kavrulmuş et ekleyip, karıştırın. Suyu katın ve kaynadıktan sonra bulguru ekleyin. Suyunu çekince nane, kırmızı pulbiber ve patlıcanı ekleyip, demlenmeye bırakın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.