Tavuğu sıvı yağda suyunu salıp yeniden çekene dek ara ara karıştırarak soteleyin. Küp doğranmış soğan, domates, kıyılmış biber, bezelye ve sarımsak ekleyip 15 dakika daha kavurun. Pirinci bol su ile yıkayıp üzerine ilave edin. Toz kırmızıbiber, defne yaprağı, karabiber, kekik ve safran ekleyip, tuzunu ayarlayın. Pirincin üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su ilave edip önce harlı ateşte, sonra kısık ateşte göz göz olana dek pişirin. Limon suyuyla karıştırarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.