Buğday Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Buğday ve mercimeği bir gece öncesinden ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün ayrı ayrı haşlayın ve süzün. Soğuk sudan geçirdikten sonra servis kabına alın. İçine küp doğranmış kornişon turşu ile salatalık, mısır, dörde kesilmiş kiraz domates, erik turşusu, ceviz, kıyılmış fesleğen, maydanoz, dereotu ve nane katın. Tuzunu ve pul biberini ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın. Sos için zeytinyağı ve limon suyunu bir kapta karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.