1 su bardağı aşurelik buğday
Yarım su bardağı yeşil mercimek
3 adet kornişon turşu
1 adet salatalık
1 çay bardağı konserve mısır
4 adet kiraz domates
3 adet erik turşusu
1 çay bardağı ceviz
6 dal taze fesleğen
12 dal maydanoz
10 dal dereotu
6 dal nane
Tuz
Pul biber
Sosu için:
Yarım limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Buğday ve mercimeği bir gece öncesinden ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün ayrı ayrı haşlayın ve süzün. Soğuk sudan geçirdikten sonra servis kabına alın. İçine küp doğranmış kornişon turşu ile salatalık, mısır, dörde kesilmiş kiraz domates, erik turşusu, ceviz, kıyılmış fesleğen, maydanoz, dereotu ve nane katın. Tuzunu ve pul biberini ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın. Sos için zeytinyağı ve limon suyunu bir kapta karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.