Yarım paket helezon makarna
Yarım su bardağı doğranmış yeşil zeytin
2 adet orta boy kırmızı soğan
10 -12 adet salamura hamsi
8-10 adet kiraz domates
Yarım su bardağı kornişon turşu
3-4 dal dereotu
Üzerine:
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
Tuz
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı piyazlık doğrayın. Kiraz domatesleri dörde, kornişonları ikiye bölün. Haşlanmış makarnayı servis tabağına alın. Üzerine ikiye bölünmüş hamsi, soğan, kiraz domates, kornişon turşu ile yeşil zeytini ilave edin ve karıştırın. Zeytinyağı ve limon suyu gezdirin. Tuzunu ayarlayın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.