Patatesleri soyup, küp doğrayarak haşlayın. Süzüp soğuttuktan sonra geniş bir kaba alıp ezin. Üzerine un, yumurta, parmesan peyniri, muskat, tuz ve karabiber ekleyip yoğurun. Hazırladığınız hamurdan bezeler koparıp, parmak kalınlığında uzun parçalar haline getirin. Bıçak yardımıyla fındık büyüklüğünde kesin. Daha sonra tuzlu suda haşlayıp süzün. Diğer taraftan parmesan, mozzarella, fontina ve gorgonzola peynirlerini yapışmaz yüzeyli geniş bir tavaya alın ve kısık ateşte eritin. Haşladığınız gnocchi'leri sosun içine katın. Bir dakika kadar çevirdikten sonra tabaklara alıp servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.