Milföy hamurlarını paketten çıkartıp çözülmeleri için oda sıcaklığında bekletin. Mutfak tezgahını unlayıp hamurları merdane yardımı ile her iki yöne doğru açarak genişletin. Fırın kağıtlarından, milföy hamurlarının büyüklüğüne uygun külahlar oluşturun ve hamurları bunların üzerine sarıp tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve hamurları kağıtlardan ayırın. Diğer tarafta, domatesleri, turpları ve taze soğanı istediğiniz büyüklükte doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Domates, turp, taze soğan, beyaz peynir, kaşar peyniri ve maydanozu bir kapta karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, kekik ve tuzu ilave ettikten sonra bu karışımı külahlara paylaştırın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.