Yumurtalı Karnabahar Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Karnabaharı çiçeklerine ayırıp tuzlu suda 15 dakika haşlayın. Süzüp soğuk sudan geçirdikten sonra servis tabağına alın. Yumurtayı katı olacak şekilde haşlayın. Soyduktan sonra rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Maydanozu ince kıyıp, 2 çorba kaşığı galeta unu ile karıştırın. Üzerine yumurtayı ekleyin. Karışıma eritilmiş tereyağı ilave edin. Daha sonra bir kaşık tersi ile üzerine bastırarak kalın bir tel süzgeçten geçirin. Tuzunu ayarlayın. Karışımı karnabaharın üzerine gezdirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.