Bakla Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    AYIKLANIP yıkanmış baklaları çok az su ilavesi ile yumuşayana dek haşlayalım. Daha sonra baklaları, yarım cm eninde küçükçe doğrayalım. Önce sıvıyağda, küp doğranmış soğanları pembeleştirelim. Sonra haşlanmış baklaları ilave edelim. Tuzunu ve pulbiberi ayarlayıp 5-6 dakika, arada bir çevirerek kavuralım. ‹ndirmeye yakın ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştıralım ve tavayı ocaktan alalım. Servis tabağına aktardığımız kavurmanın üzerine dilersek yoğurt gezdirip, pulbiber serpelim. Servis yapalım.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.