AYIKLANIP yıkanmış baklaları, yarım cm eninde doğrayalım. Çok az su ilavesi ile yumuşayana dek haşlayalım. Sonrasında suyunu süzelim. Sıvıyağın yarısında, küp doğranmış soğanları pembeleştirelim. Üzerine baklaları ilave edip, 2-3 dakika kavuralım. Bir kapta unu, yumurtaları ve tuzu çırpalım. İçine iyice soğuttuğunuz baklayı ilave edelim. Yapışmaz yüzeyli tavaya azar azar kalan sıvıyağı koyalım. Kaygana harcını kaşıkla tavaya boşaltıp arkalı önlü pişirelim. Servis yapalım.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.