BAMYAYI yıkadıktan sonra ayıklayın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Rendelenmiş
domatesi ilave edip, kavurmaya devam edin. Bamya, limon suyu, tuz ve 2 su bardağı su koyup, kaynamaya
bırakın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısık ateşe getirin ve bamya yarı yarıya pişince bulguru katın. Bamya ve bulgur pişince ocağı kapatıp, tencereyi ılınmaya bırakın. Domatesleri ortadan ikiye bölün ve içindeki çekirdek kısımlarını çıkarın. Ilınmış bamyayı domateslere pay edip, kıyılmış dereotu ve limon dilimleri ile süsleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.