Domates ve Biber Turşulu Kurufasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KURUFASULYEYİ akşamdan ıslatın. Ertesi gün yarı yarıya haşlayıp kenara alın. Domates turşusunu kuşbaşı doğrayın. Fazla tuzunu almak için birkaç kez sudan geçirin ve iyice süzün. Biber turşusunu da sudan geçirip kenara alın.Eti bir tencereye alıp suyunu alıp yeniden çekene dek kavurun. Üzerine tereyağı ve sıvıyağı katın. Yemeklik doğranmış soğanı ilave edip rengi dönene dek kavurun. Daha sonra domates turşusu ve salçayı ekleyin. Birkaç dakika kavurup fasulyeyi ve et suyunu tencereye alın. İkiye bölünmüş biber turşusunu ilave edin. Üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin. Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Tuzunu kontrol edip, gerekiyorsa ekleyin. Yemeği bir güveç kabına aktarın. Üzerini alüminyumfolyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.