Öncelikle yarma, ince bulgur ve tuzu yeterli miktarda su ile yoğurun. İç malzeme için ince kıyılmış soğanısıvıyağda kavurun. Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. İnce kıyılmış ıspanağı ekleyip suyunu çektirin. Tuz, karabiber ve pulbiberi ilave edin. Köfte hamurundan yumurta iriliğinde parçalar koparın. Elinizle yuvarlayıp, parmağınızla içini oyarak genişletin. Hazırladığınız ıspanaklı harcı köftelerin içine doldurun. Elinizle kenarlarını kapatın. Tuzlu suda haşlayın. Soğuduktan sonra tereyağında soteleyin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.