Ispanaklı Pratik Ravioli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ÖNCELİKLE içi için yıkanmış ıspanağı iri parçalar halinde doğrayın ve elinizle sıkıp, suyunu çıkarın. Yumurtanın akını ve sarısını ayırın. Derin bir kaba aldığınız ıspanağın üzerine rendelenmiş peynir, kıyılmış sarmısak, yumurta sarısı, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın. Yufkayı düz bir zemine serin ve üzerine fırça yardımıyla yumurta akı sürün. İç harcı ikiye ayırın. Birinci kısım harçtan birer tatlı kaşığı alıp, yufkanın yarısına belirli aralıklarla koyun. Yufkanın diğer yarısını üzerine kapatıp, kenarlara elinizle hafifçe bastırarak yapışmasını sağlayın. Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Bıçak ya da kalıp yardımıyla, yufkaların iç koyduğunuz kısımlarını kesin. Daha sonra kaynamış tuzlu suda raviolileri 3 dakika haşlayın. Delikli bir süzgeçle sudan çıkarıp, servis tabağına aktarın. Fesleğen sos için salça ve zeytinyağını bir tavaya alın. İçine kıyılmış fesleğen ve sarmısak katın. 1 dakika kadar çevirdikten sonra raviolinin üzerine gezdirip, sıcak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.