PATATESLERİ haşladıktan sonra kabuklarını soyup geniş bir kaba alın. Sıcakken üzerine tereyağı ve sütü ekleyip iri kalacak şekilde ezin. Üzerine yemeklik doğranmış soğan ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edip karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Diğer taraftan sosislerin üzerine bıçakla çentikler açıp sıvıyağda kızartın. Ispanaklı patatesi tabaklara alıp yanına sosisleri yerleştirin. Tereyağını kızdırıp pulbiberi 1 dakika kavurun ve yemeğini üzerine
gezdirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.