1 KABAKLARIN kabuklarını temizleyip, rendeleyin. Suyunun süzülmesi için süzgece alın. Kabak, rendelenmiş soğan, kıyılmış dereotu, soğan, yumurta, karabiber, nane ve tuzu geniş bir kapta karıştırın. Unu kaşık kaşık ilave edip, çok sulu olmayacak bir harç elde edin. Harçtan bir çorba kaşığı alıp, kızgın sıvıyağa
atıp, kızartın. Harç bitene dek işlemi tekrarlayın. 2 Havuç mücveri için havuçların kabuklarını temizleyip,
rendeleyin. Havuç, rendelenmiş soğan ve kıyılmış maydanozu geniş bir kaba alın. Yumurta ve karabiber ilave edip karıştırın. Unu kaşık kaşık ekleyip, yeniden karıştırın. Tahta kaşık yardımıyla harçtan alıp, kızgın
sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.