Kadayıfın üzerine sıvıyağ gezdirin ve didikleyin. Kadayıftan azar azar parçalar alın ve elinizle yuvarlak şekil verin. Isıya dayanıklı ufak cam kaselerin içini margarinle yağlayın ve yuvarlak şekil verdiğiniz kadayıfları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alın. Diğer yandan enginar, patates ve havucu irice doğrayın. Dövülmüş sarmısağı zeytinyağında hafifçe kavurun. Nar ekşisi hariç tüm malzemeyi ilave edin ve 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. En son nar ekşisini ekleyin ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kadayıf kaselerinin içine pay edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.