Karnabaharı çiçeklerine ayırıp bol suda 20 dakika haşladıktan sonra süzün. Bir kasede yumurtaları çırpın. İçine pulbiber, kekik, rendelenmiş kaşar peyniri ve tuz koyup karıştırın. Unu ayrı bir tabağa boşaltın. Sıvıyağı kızartma tenceresine alıp kızdırın. Haşlanmış karnabaharları önce yumurtalı karışıma, sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Kızaran karnabaharları servis tabağına alın. Fesleğenleri incecik kıyın. Süzme yoğurt ile karıştırıp üzerine gezdirin. Üzerini fesleğen yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.