Domatesleri 2 çorba kaşığı zeytinyağında 2-3 saat bekletin. Soğanı yemeklik, sivri biberi ince halka şeklinde doğrayın. Ayvaların kabuklarını soyup dilimleyin. Kararmalarını önlemek için limonlu suya koyun. Yarım çay bardağı sıvıyağı bir tavaya alıp eti kızartın ve bir kaba alın. Kalan sıvıyağı ayrı bir kaba alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Kurutulmuş domates, sulandırılmış salça, küp doğranmış domates ve sivri biber ilave edip 1-2 dakika sote edin. 1 çay bardağı sıcak su ekleyip hafif koyulaşana kadar pişirin. Ayva ve eti tencereye ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 40- 45 dakika pişirip nar ekşisi ekleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.