NOHUDU bir gece önceden ıslatıp, ertesi gün suyunu süzdürün. 2 su bardağı su ekleyip haşlayın. Patlıcanları alacalı soyup, doğrayın. Acısını almak için tuzlu suda 15-20 dakika dinlendirin. Yemeklik doğranmış soğan, bütün sarmısak, halka doğranmış domates, dilimlenmiş biber ve tuzlu suyu süzdürülmüş patlıcanı tencereye kat kat yerleştirin. Haşlanmış nohudu suyu ile birlikte ekleyin. Zeytinyağı ilave edin. Limon suyu, yenibahar, tarçın, mercanköşk, kimyon, karabiber ve tuz ekleyip, kısık ateşte, sebzeler yumuşayana dek pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.