500'er gram ıspanak, pazı ve ısırgan otu
100'er gram hindiba, gelincik ve frenk maydanozu
200 gram tereyağı
3 adet büyük boy soğan
Tuz, karabiber, pulbiber
Bütün otları iyice yıkadıktan sonra ayıklayın. Süzüp kaynayan suya bir sefer batırıp çıkarın. Suları iyice süzüldükten sonra bir kenara alın. Tereyağını bir tencereye koyun ve eritin. Piyazlık doğranmış soğanları ilave edin ve soteleyin. Otları ekleyin ve kavurun. Tuz, karabiber ve pulbiber ekleyin. Kavurmaya devam edin. Üzeri için zeytinyağı ve pul biberi tavaya alıp hafif kızdırın. Yemeğin üzerine yoğurdu gezdirin. Daha sonra pul biberli yağı ilave edip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.