Pancarlı Kabak Kayıkları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1 KABAKLARI yıkadıktan sonra kağıt havlu ile kurulayın ve ortalarına karnıyarık yapar gibi bıçakla çizik atın. Kabakları fırın tepsisine dizin. Yarım çay bardağı süt, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırıp, kabakların üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kabaklar yumuşayana kadar pişirin.

    2 Pancarın kabuğunu soyun ve rendeleyin. Kalan zeytinyağında pancarla birlikte, yemeklik doğranmış soğan, tozşeker ve kıyılmış sarmısağı birlikte iyice soteleyin. İçine kıyılmış dereotu katın ve ocaktan alıp, soğumaya bırakın. Labne peynirini kalan yarım çay bardağı süt ile karıştırarak inceltin ve pancarla birlikte karıştırın. Pişen kabakların orta kısmına pancarlı harcı pay edin. Buzdolabında yarım saat beklettikten sonra dereotu ile süsleyip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.