Patates Bahçesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ ince halka, soğanı ise piyazlık doğrayın. Yapışmaz yüzeyli tavada tereyağı ile birlikte soteleyin. Ispanağı ayrı bir yerde kendi suyunda soteleyin. 30x30 cm çapındaki tart kalıbını yağlayın. Patatesin yarısını kalıba yerleştirip, yarım su bardağı kaşar peyniri serpiştirin. Üzerine pastırmanın yarısını ve ıspanağı yayın. Yarım su bardağı kaşar peynirini serpin. Kalan patates ve pastırmayı da sırayla yerleştirin. Süt ve kremayı yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Çıkardığınızda üzerine yarım su bardağı kaşar peynirini serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...