Kabakların kabuklarını tırtıklı bir bıçakla temizleyin. İçlerini kabak oyacağı ile oyun. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyın. Beyaz peyniri rendeleyip maydanoz ve dereotu ile karıştırın. Tuz, karabiber ve pulbiberi ekleyip tekrar karıştırın. Peynirli karışımı kabakların içine doldurun. Kabakları bir tencereye dizin. Zeytinyağı ve suyu kabakların üzerine gezdirin. Kısık ateşte 5-6 dakika kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişen kabakları servis tabağına alın. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.