Yıkadığınız brüksellahanasını bir tutam tuz attığınız suda, 30 dakika haşlayın. Suyunu süzüp bir servis tabağına alın. Sos için, sıvıyağ mısır ununu koyup, kısık ateşte pembeleşene kadar kavurun. Unun topak olmaması için, önce sütü sonra suyu yavaş yavaş ilave ederek karıştırın. Kesmeşeker ve safranı ekleyerek karıştırmaya devam edin. En son rendelenmiş kaşar peynirini katarak, 1-2 dakika daha pişirin. Hazırladığınız beşamel sosu lahanaların üzerine gezdirip, kıyılmış maydanozla süsleyerek sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.