patatesleri çok küçük doğrayın. Sıvıyağda kızartın. Patlıcanları da küp küp doğrayıp yağda kızartın. Biberleri halka biçiminde doğrayıp, kızartın. Ayrı bir tencereye 1 tatlı kaşığı tereyağını koyun. Küçük doğranmış soğanı alın. Salçayı ekleyip kavurun. Eti ve 1 su bardağı küçük doğranmış mantarı ilave edin. Bir süre kendi suyuyla pişirin. Daha sonra küp doğranmış domatesleri, sarmısak ve küçük doğranmış taze soğanı ilave edip soteleyin. 1 Kızartmaları ekleyin ve karıştırın. Ayrı bir yerde ekmeğin üzerinden bir kapak kesip, içini hafifçe oyun. 2 Etli malzemeyi ekmeğin içine doldurun. Ekmeğin üzerine sıvıyağlı su sürün. Etin sosuyla biraz ıslatın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında kızartın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.