Turşu Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TURŞUYU yıkayıp bir kaba alın. Tuzunu almak için üzerine su ekleyin ve arada bir suyunu değiştirerek 1-2 saat bekletin. Daha sonra arzunuza göre doğrayın. Tereyağı ve sıvıyağı birlikte geniş bir tavaya alın. Piyazlık doğranmış soğanı ekleyip, rengi dönene dek kavurun. Üzerine turşuyu katın ve karıştırarak 10 dakikakavurun. Ocaktan alıp kıyılmış maydanoz ekleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.