ŞARABI geniş bir cam kaseye boşaltın. Tozşeker, yarım limonun suyu ve 1 bardak suyu küçük bir tencereye alın. Orta hararetli ateş üzerinde köpürüp iyice karamelize olana kadar tutun. Limon, armut ve erikleri kabuklarıyla birlikte ince dilimleyin. şeftalinin de kabuğunu soyup dilimleyin. Fesleğenleri incecik kıyın. Yanık şekeri, meyveleri, fesleğeni, esmer şeker ve acıbadem likörünü kasedeki şarabın üzerine ilave edin. Çırpma teliyle iyice karıştırıp buzdolabında 1-2 saat bekletin. Daha sonra kepçeyle kadehlere boşaltıp, soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.