Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın. Çekirdeklerini çıkarırken çıkan suyu muhafaza edin. Tencereye vişne suyunu alıp, su, toz şeker, tarçın ve karanfili ekleyip, kaynatın. Vişnelerden 1 su bardağı ayırıp, diğer vişneleri kaynayan suya koyun. 10 dakika pişirin. Portakal suyu ve limon suyunu ilave edin.
Kalan vişneleri robottan geçirip kompostonun içinden tarçın ve karanfilleri alın. Vişne püresini ilave edip, buzdolabında 1 gece bekletin. Kaselere alın. 1 su bardağı yoğurdu kaselere paylaştırın. Rendelenmiş portakal kabuğu, fındık, ceviz ve badem serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.