Çilek Reçelli Dondurma
Çilek reçelli dondurma, sofralarınıza renk katacak lezzetli ve ferahlatıcı bir dondurma tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kadayıfın üzerine ayçiçek yağı gezdirin ve didikleyin. Isıya dayanıklı porsiyonluk kaselerin içine tereyağı ile yağlayın. Elinizde şekil verdiğiniz kadayıfları kaselere bastırarak yerleştirin.
- 2
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alın. Her birinin içine birer top dondurma koyun. Üzerlerine çilek reçeli gezdirin. Bekletmeden servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL