Unu, yumurtayı, margarini ve pudra şekerini bir kaba aktarıp, iyice yoğurun. Hamuru yarım saat dinlenmeye bırakın. Düz bir zeminde hamuru 1 cm kalınlığında açın. Hafifçe yağlanmış bir tart kalıbına hamuru düzgün bir şekilde yayın. Üzerine çatalla delikler açın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10 dakika pişirin. Dereceyi 200 dereceye çıkarıp, 10 dakika daha pişirin. Hamur fırında pişerken bir kabın içinde krem peyniri, labne peyniri, kremayı, yumurtayı, şekeri ve portakal suyunu iyice karıştırın. Tart hamurunun üzerine dökün. 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, iyice soğuttuktan sonra meyve şekerlemeleriyle süsleyip, servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.