Un, tuz ve pudra şekerini birlikte bir kaba eleyin. Küp kesilmiş tereyağını ekleyip karıştırın. Ekmek kırıntısı görüntüsü aldığında suyu ekleyip yoğurun. Hamuru alüminyum folyoya sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. 8-10 cm çaplı tartölet kalıplarını yağlayıp, dibini yağlı kağıt ile kaplayın. Hamuru 6 eşit parçaya ayırıp merdaneyle tartölet kalıpları büyüklüğünde açın. Hamur ile kalıbın dibini ve kenarlarını kaplayın. Hamurların üzerini de alüminyum folyo ile kaplayıp, kabarmaması için bakliyat doldurun. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 7-8 dakika pişirin. Folyoyla birlikte bakliyatları hamurun üzerinden alın. Yumurta sarısı, süt ve vanilyayla karıştırıp, tartöletlerin içine sürün. Kalıpları fırında 7-8 dakika daha pişirin. Dilimlenmiş muzla . tartöletlerin içini doldurun. 10 dakika daha pişirip fırından alın. Üzerine bal ve dondurma ekleyip ılıkken servis yapın.