Ananaslı Enginarlı Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş hindiyi bir tencereye alın. Üzerine portakal suyu ve suyu ekleyin. Tuzunu ve biberini ayarlayıp hindiyi pişirin. Hindi suyunu daha sonra kullanmak için bir kenara ayırın. Hindiyi küçük parçalara ayırın. Diğer tarafta enginarları limonlu suda bekletin. Enginarları ve ananasları kuşbaşı doğrayın. Fırın kabına önce enginarları dizin. İkinci kat olarak ananasları dizin. Üçüncü kat olarak hindi parçalarını dizin. Tuz, karabiber ve zencefil ekleyip, üzerini kaşar peyniri dilimleriyle örtün. Hindi suyunu ekleyin. Fırın kabının üzerini folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.