Soğanı temizleyip yemeklik doğrayın. Bir tencerede margarini eritip soğanları ekleyin ve 2 dakika kavurun. Bezelyeyi, suyu ekleyip 15 dakika pişirin. Üzerine limon kabuğunu, kekiği, tuz ve karabiberi de ilave edin. Bezelyeler pişince ocaktan alıp, servis tabağına yerleştirin. Yumurtaları çırpın. Tavuk etini çok küçük olmayacak şekilde küp küp kesip, tuz ve karabiber ekleyin. Önce una, arkasından yumurtaya sonra da galeta ununa bulayıp sıvıyağda kızartın. Kızarmış tavukları bezelyelerin üzerine yerleştirin ve sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.