KIRMIZI biber, sarı biber, domates ve mantarları küp küp doğrayın. Doğranmış soğan ve sarmısağı, sıvıyağda 4 dakika kavurun. Üzerine ince doğranmış tavuk etini ekleyin. Ardından küp doğranmış sebzeleri katıp, tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kendi suyu ile 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Dolmalık yeşil biberlerin kapaklarını kesip içlerini temizleyin. Pişen iç malzemeyi dolmalık yeşil biberlere pay ederek doldurun. Üzerlerini kapaklarıyla kapatıp tencereye dizin. Sıcak suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.