Domatesli Mantarlı Tavuk Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KUŞBAŞI doğranmış tavuk budunu kızgın sıvıyağda yaklaşık yarım saat, suyunu salıp çekene dek soteleyin. Ayrı bir yerde dörde bölünmüş mantarı tereyağında suyunu salıp çekene dek soteleyin. Tavuk piştiğinde irice doğranmış soğan ve sarmısak ekleyip 4-5 dakika pişirin. Kıyılmış biberleri ilave edip karıştırın. Doğranmış domates ve mantar ekleyip pişmeye bırakın. Baharatları ilave edip, tuzunu ayarlayın. Ocaktan alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL