Bir kaseye tavukları alın. Sıvıyağ, 1 çorba kaşığı soya sosu, 1 çay kaşığı köri, şeker, tuz, karabiber ve limon suyunu karıştırıp, tavukları bu marinatta 1 gece bekletin. Ertesi gün bir kaseye soğanı iri olarak doğrayın. Sarmısakları ince kıyın. Havuçları yarım ay şeklinde doğrayın. Bezelyeyi ekleyin. Elmaların kabuklarını soyup, çekirdek yataklarını çıkarın ve 8'e bölün. Kekik, yağ ve su ilave edip iyice harmanlayın. Marinatta beklettiğiniz tavukları, fırın kabına dizin. Üzerine hazırlanan sebzeli karışımı dökün. Üzerini folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 250 dereceli fırında 20 dakika pişirin. Üzerindeki folyoyu çıkarıp, 10 dakika daha pişirin. Fırından alıp, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.