Erikli Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 12.09.2013 | 12:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.09.2013 | 12:26

TAVUK etlerini yıkayıp, iki parmak kalınlığında doğrayın. Derin bir kaba alın. Üzerine soya sosu ve sıvıyağı ekleyip harmanlayın. Sarmısakları ince kıyın. Sarmısak, köri, tane karabiber ve pulbiberi tavuğa ekleyerek tekrar karıştırın. 1 saat kadar dinlendirin. Bu arada mantarları temiz bir bezle silip doğrayın ve tavuklu malzemeye ekleyin. Daha sonra geniş bir tavaya alın. Tuzunu ayarlayın. Mantarlar suyunu bırakana kadar orta ateşte pişirin. Erikleri elma dilimi şeklinde doğrayıp tavaya ekleyin. Tavuklar suyunu çekene kadar pişirin. Tavayı ocaktan almadan önce kekik ekleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.