Kiev Usulü Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:19 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:25

TAVUK göğüslerini döverek inceltin. Tuz ve karabiber ile ovun. Üzerine hardal sürün. 2 çorba kaşığı tereyağını eşit olarak her bir tavuk göğsünün içerisine pay edin. Ekmek içini ufalayarak tavuk göğüslerinin içerisine serpin. Tavuk göğüslerini teker teker rulo yapın ve açılmaması için kürdanla tutturun. Yumurtayı hafifçe çırpın. Rulo yapılmış tavuk gö- ğüslerini önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Ardından kızgın sıvıyağda iyice kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.